Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hetedik

 Főtiszteletű Bölcskei Gusztáv püspök úr!

 

Hálás szívvel köszönöm Önnek, hogy nem mégsem vette a le a kezét rólunk. Egy áldott eszközzel Szabó Józsefesperes Úrral és az egyházmegye vezetőivel elvégeztette az Úr kegyelméből a békítés szolgálatát. Isten kegyelméből kérem most Önt, hogy nyújtson segítséget, annak a gyülekezetnek és annak a parányi nyájnak és pásztorának, akit szívében az Úr szeretete éltet.

Miután úgy megtapostatott, meggyaláztatott, s fájó szívvel látnia kellett, azt is, hogy a Szent helyet, ahol mindig Isten dicsőítése zajlott, egy felbőszített tömeg tapossa, szidalmazza a „másokat”(így nevezték a hívő népet).

Hogy azt az özvegyet, akinek annyi harca volt már életében segítse a továbbiakban is, hogy a pogány, Istent, pásztort és nyáját gyalázó emberek előtt világossá váljon a mi Mennyei Atyánk bölcs rendje, a megbocsátás után az Úr szolgája tiszteletének helyreállítása.

Főtiszteletű Püspök Úr!

A tiszafüredi kábel tv miután kihívták, közvetíteni fogja ezt a szégyenteljes eseményt, hogy gyülekezetünk, iskolánk/óvodánk ügye az utca színterére került. Amiről suttogtak, azt most így is bizonyítást nyer. Az erő az „embernél” van. Az Isten szolgája pedig meggyalázva.

Kérem most, hogy itt püspök urat,segítsen helyreállítani az ÚR szolgájának becsületét, szülők, pedagógusok, s a város lakói előtt, hogy ne kelljen az áldott emlékű Szűcs M Sándor özvegyének elmennie onnan meggyalázva, ahová az Úrnak áldott eszközeként Isten kegyelméből helyeztetett. S had végezhesse az ÚR háza szolgálatát itt, amíg a mi Mennyei Atyánk őt élteti.

 Tisztelettel és szeretettel kívánom Isten áldását az Ön életére és mindennapjaira.

 

 Tiszafüred, 2011. május 28.                                                          

 

                                                                                Egy szolga, aki szolgálni szeretne:

                                                                                              Takácsné Varga Eszter

                                                                                                    presbiter

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.