Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Második

2012.08.27

 Főtiszteletű  Bölcskei Gusztáv püspök Úr!

Főtiszteletű Derencsény István főjegyző Úr!

 Tisztel Vizsgáló és Békítő Bizottság!

 

Miután nem voltam jelen azon az értekezleten,/de érintett vagyok /amelyről a hanganyag készült, így kérdést sem tehettem fel az ott elhangzottakkal kapcsolatosan, így tisztelettel kérem, tegyék meg ezt Önök.

Ø  Átalakíthatja-e a lelkipásztor által kezdeményezett nevelőtestületi bibliaórát önkényesen alkalmazotti értekezletté az iskola igazgatója?

Ø  Megteheti-e, hogy azon a fenntartó gyülekezet lelkipásztorát beosztottai előtt megalázza?/hanganyag/

Ø  Megengedheti-e egy református intézmény igazgatója, hogy azt mondja az elnök lelkipásztornak beosztottai előtt, hogy sem vezetőmnek, sem lelkészemnek nem ismerlek el?/jegyzőkönyv készült /Miután a lelkipásztor számon kéri igazolatlan távollétükkel kapcsolatosan?

Ø   Miért kellett az iskola autóbuszából a másik buszvezetőnek Lipcsey Imre gondnok úr traktorjába olajat leszívatni? Nem lett volna egyszerűbb venni a gondnok úrnak?

Ø  Amennyiben Szűcs M Sándor önbetörése 2 évvel ezelőtt történt és ezt bűnként vallotta meg Isten előtt és erről, s viselt dolgairól, Isten szabadító hatalmáról bizonyságot tesz,gyülekezet és korábban középiskolai diákok előtt,miért hozza ezt az esetet nyilvánosságra két év után az intézmény igazgatója?

Ø  Miért most ítéli, ítélteti el, s miért nem akkor tette ezt? Az etikus,hogy az iskola igazgatója az őt ért vádakra mások ellehetetlenítésével , meggyalázásával védekezik?Milyen jogon viszi a nevelőtestület elé az önmaga ellen a presbitérium vizsgálatát kérő presbiter ügyét az igazgató úr? Majd ott „nagy nyilvánosság előtt megrágalmazzák, a nevelőtestület tagjai közül „tanúkkal” lejáratja” ezzel megnehezítve a városi hitoktatás amúgy is embert próbáló küldetését./ kérelem mellékelve/

 

Ez lenne az a testvéri szeretet, amelyről Jézus Krisztus beszél?

Tisztelettel, s az igazság világosságra hozatalának vágyával egyházáért, gyülekezetéért már korábban is meg alázott ember őszinte aggódásával kívánom Önöknek a Krisztusi világosságot. 

 

Tiszafüred, 2010 október25.

 

                                                                                     Takácsné Varga Eszter

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.